Där fanns den!

Vaknade men en orolig känsla i magen. Trodde först att det var för att jag inte hade några färdigkokta ägg till frukost. Nä det var sprayflaskan med tvättmedel som flinade åt mej på diskbänken när jag bredde mackorna. Började så smått med att julstäda fötterna. Naglarna växer lika fort som Lupinerna på våren.

Parkerade en trilskande Brandy på gräsmattan å drog ut sladden till dammsugaren. Det gjorde ont i ryggen direkt. Sög mattorna innan jag kastade ut dem över häcken. Hundhåret flög som på hösten då Rallarrosorna blommat klart å fröna snöar över allt som står lägligt till. In i ögonen, på mackorna, in i bilen, överallt.

Har några CD. Har en radio med skivväxlare. Har inte spelat en CD de sista 8-10 åren. Har allt från Beethoven, Nora Jones, Gösta Linderholm till Eagles. Det är ändå radion eller YouTube som gäller. Måste lugna ner mej med en kaffekopp. 3 koppar ska ju vara bra mot det mesta men då måste jag sluta redan i februari.

Denna har inte blivit vattnad sen jag köpte den. Ser bäst ut av de 6 andra jag har. Bra gener!. Blev så jädra sliten av städningen så jag släppte in Brandy å intog ryggläge.

Nån galning föreslog att jag skulle skaffa hushållerska. Så länge det finns snöskyfflar är det inga problem. Hade tagit fram 3 kycklingfiléer som borde åtgärdas men tiden var knapp, klockan drog sej mot 16 å kvällen var fin.

På 45 minuter hade jag gjort en kycklinggryta, käkat å sen till Maxi. Mycket folk men det har det varit hela. hösten. Där satt Skrot-Kalle, Morgan, Bullen å några till. Charlie kom med en brud. Fick en lott samtidigt som jag köpte kaffe. Man kunde vinna 1000 :- om jag vann vilket jag inte gjorde men nån lycklig blev det.

Pontus Tidemand satt lite bakom oss så jag bjöd in honom i forskningsgruppen, han avböjde fast jag locka mej studier av damer. Kalle måste iväg för att köpa havskräftor till kvällens mys. 66 minuter med Putte i luren men snart är det Skavlan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s