Söken å ni skola finna…

8 kalla när vi trevade oss upp i morgonmörkret. Så snöade det också om än lite varsamt. Efter en uppfriskande promenad med efterföljande frukost började jag leta. Efter vad? Jo, känslan av att det är kul att städa. Letade en bra stund för att sen ge upp å tog ännu en kaffekopp.

Kollade hur det gick med snöandet. Så länge jag hittar Brandy så är det ingen fara. Fortsatte söka. Tänkte att om jag ställer fram sprayflaskan med Mr Muscle kanske lusten kommer fram. I helsike heller, mer kaffe. Tände till å gjorde ren tvättställ å toan.

Sen tog det roliga slut. Behövde kanske lite luftombyte? Tog påsen med plastförpackningar å åkte till återvinningen. Släppte ut Brandy som hittade ett spår i nysnön. Kommer hem å sätter mej för att invänta arbetslusten. Kan ju även göras på ryggläge.

Kanske lite mat skulle hjälpa? Stekpotatis, falu å 2 stekta ägg. Lika hopplöst, får fortsätta leta i morron. Kanske forskargruppen kunde komma med tips så det blev Maxi.

Där satt en nestor som borde veta, Skrot-Kalle. Han såg helt oförstående ut när jag nämnde städning. Går det att göra affärer med det, undrade han? Bullen, Ola, Roy m fl visste inte om vart man borde börja leta. Sätt dej, det går säkert över blev svaret. Har provat det också men varannan vecka dyker eländet upp till ytan igen.

När jag kommer ut har snöandet övergått till regn. Brandy letade upp sina tidigare spår från lunchen å gjorde en raid. Tänkte på hemvägen att det inte skulle förvåna om de tränade fotboll nu när det både snöat å regnat. Visst, planen upplyst å folk klafsade runt i geggan.

Ankrade upp framför tv:n för att se förnedringsprogrammet Bonde söker kärring. Det utlovades lite erotik i förhandsreklamen men så torrt som det hittills varit lockar det knappast till nån barnproduktion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s