Repris från måndagen.

Brandy har en egen mening hur en bäddad säng ska se ut.

Vad gäller temperaturen. Sen var det detta med vintertiden. Pinknödig, går upp, tror klockan är 7,30 vilket den inte var utan 6,30. Ingen idé att lägga sej igen men Brandy såg mycket förvånad ut. Det är tisdag lika med arbetsdag på Noresund men flera skulle bort på andra uppdrag så jag hoppades att Ove skulle ringa att vi skiter i det här.

Det gjorde han mitt under vovpromenaden. Det dröjer en stund att få av handskar, leta upp telefonen å svara. Det blev som jag hoppades, han skulle på begravning i Norge. Sen kommer besked från Fredde att alla fanns på Noresund utom jag å Ove men de hälsade att de uppskattade jag jag inte var i vägen när de jobbade.

Måste vara nån halvnorsk kommunalgubbe som fyller år eftersom de flaggar för fullt. Passade på att ta en selfie vid bankomaten.

En fin promenad i Tallmon Naturreservat men ack så kall vind. Träffade Åsa som var varm men så är hon kvinna också. Själv kände jag mej som en överårig snögubbe. Tittade in i Gränshallen i förhoppning att få byta några ord med Maja men hon jobbade kvällen.

Det gjuts fortfarande för fullt vid Biltema liksom de gräver ur mossen bakom Gränsrast å fyller upp med stora stenar.

På Maxi blev vi några forskare. Morgan, Skrot-Kalle, Bullen, Peppe å några till. Gästforskare var Håkan J. Kvällens ämne: transport av traktorer, värde av motorcyklar å hur maten på nya Hotell Charlottenberg smakar. För högt pris blev svaret på käket. Charlie hade med mutterdragaren å skröv ihop stolpen till avskärmningen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s