Höstens kallaste söndag.

Märkligt nog skulle inte Brandy ut mitt i natten utan följde med ut under dagens första rökpaus vid 7,30. Han stannade inte ute nån längre tid, det var – 8 grader.

Privatodlingen av nässelsoppa hade havererat under den kylslagna natten. Eftersom jag inte gillar den soppan så spelar det mindre roll.

Mycket kylslaget, mötte inte en människa. Kom in precis lagom att käka frukost å dra igång golfen från Sydafrika där det var betydligt varmare,

Har släpat mej mellan soffan å kaffekokaren i en hastighet som matchade en överårig sköldpadda. Efter nån timme måste vi ut, åtminstone Brandy. Passade på att besöka återvinningscentralen i Tallmon. Ganska korkat för där behövdes sparkstötting.

Det är nog här samhällets bilburna ynglingar slirar runt på kvällarna. Klarade leverera det jag skulle utan bestående men men förflyttningen gick ytters varsamt. Tittade in på Maxi ifall den levande bankomaten skulle sitta där. Det gjorde han inte, får göra mej skuldfri i morron.

Tempen har inte lyckats sega sej över 0-an idag. Blev ingen forskning i kväll. Nån är på Hammars Folket Hus, nån lackerar bilar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s