I väntans tider.

En betydligt bättre natt, inte så ont. Märkte att tv-program inte är min bästa gren. Det var ju Skavlan i gårkväll, måste vänta en dag till Så mycket bättre. Nu tycker jag inte det är så mycket bättre i år.

Ligger till 7,30 men då kommer både smärtan å pinknödigheten. Det är 5 varmgrader, solen tränger sej upp öster om skolan å Brandy ankrar upp på gräsmattan. Provar en Alvedon i stället nersköljd med 2 koppar kaffe. Joda, vi gör både promenaden å frukosten före 9.

Lite dusch, lite kloklippning på äldre gentleman innan jag skulle släppa ut Brandy på wiren. Det hann jag inte med för en pudelbrud som löpte kom på gatan. Då hade det inte spelar nån roll om han varit fastsätt för då hade häcken följt med ut på gatan. Nu blev det inga valpar men båda jyckarna tyckte det var trevligt.

Ner till Edamon på sista promenaden innan jag skulle åka till Gardermoen. Tyckte jag åkte lite tidigt för jag hade kollat att planet skulle vara 15 minuter sent men det var nog lika bra. Tog fel väg ut från 1 av de 22 rondellerna som finns efter vägen å höll på att hamna på landningsbanan. Nu kom jag ut halvvägs mellan väntplatsen å ankommande. Det blev en omväg IGEN.

Här brukar det stå 100 bilar å vänta, nu var det bara 22. Det blev lite kaffe medan jag väntade men 17,30 blev jag inkallad. Ganska jobbigt att köra 9 mil i mörker med ett pärlbanda av mötande bilar, många med helt fel monterade lampor. Vid 19 var vi hemma hos en överglad Brandy.

Måste smaka på betalningen för hämtningen medan jag gluttade på Så mycket bättre vilket jag inte tycker att det är. Det i glaset var mycket bättre.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s