I hygienens tecken.

Tror ni in den jävla klockradion drog igår i dag också kl 06. Klarade ta livet av den (tyst blev den i alla fall) å somnade om till 8. Morgonrodnaden smög upp bakom skolan medan jag sörplade kaffe.

Dagen verkade bli fin, båda bilarna var skitiga å det fanns grejer kvar i husvagnen. Brandy nickade instämmande då jag frågade om han ville besöka Noresund.

Började att tvätta den vanliga bilen när Gun å Ove kom. De skulle ut å spela 9 hål. Tvättade klart å hängde med dem.

Träden klär av sej sin sommarskrud å gör sej klara för vintern.

Ove hamnade mitt i smeten lövhögen. Fortsatte att tvätta golfbilen. Säcken med hundmat som fanns kvar i förtältet hade fått besök av objudna gäster. Tur det nästan var slut i påsen för jag vågade inte spara det som fanns kvar när jag såg högen av muslort som låg runt omkring. Dax att stoppa enris i facket där elkabeln går in i husvagnen.

Tror det mesta blev med hem. Kylen å frysen är avstängda men vattenvärmaren, kaffe å digestivekex finns kvar i-fall-att. Det tar på krafterna att göra nånting så det blev 1 timme på rygg när vi kom hem.

På Maxi hade flera forskare samlats. Nån hade problem med sin nya telefon men han befann sej i rätt sällskap för där fanns experter till hjälp. Gunnar har försvunnit till Georgien, Peppe å Charlie försvinner till USA om nån vecka. Det är omsättning på folk så det blir flera vikarier i höst. Många står i kö men de måste ha rätt bakgrund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s