Dagen före revanschen.

Brandy ville ut strax efter midnatt fast han låg ute till 22,30. Satte honom på wiren å somnade om. 06,30 låg han ute på gräsmattan men följde med in. Brukar vara så när vi flyttar hem varje höst.

Besökte Rusta för jag tycker glasögonen börjar bli svaga. Där hade de redan fått fram julbelysningen. Hittade ett par tjusiga glasögon +2 för 40 spänn men de var lite för häftiga, borde nog vara 1,75.

 

De klagar på att det är för få avgångar till Arvika. Det står 2 tåg inne så nån av dem borde ju varit på väg nånstans.

En lugn promenad i Edamon. Men något intressant fanns i omgivningen för Brandys nos gick som en propeller. Kunde var både älg å rådjur.

Då de skulle bygga hyreshus där förskolan nu byggs blev det stopp, det skulle bli för mycket oväsen från järnvägen. Då kom Biltema som en räddande ängel, det blev utgrävt massor som passade som bullerplank.

Det blir säkert en publikmagnet med Biltema men kan det komma fler gäster utan det spårar ur totalt? Inne på gamla Centret byggs det om för nya gäster, snart rivs väl Gränsrasta å Thon Hotel ska också inhysa affärer. Bowlinghallen ska väl snart öppna med Café, ny restaurang på gamla Krokonilen. Då finns ett 20-tal mathak men ingen övernattning. Känns inte bra.

Flera forskare var samlade på Maxi. Nån försvann, andra kom. Charlie mycket nöjd då han kom hem med ny bil från Örebro. Aud kom å hälsade liksom ett flertal andra. Gunnar ägnade sej åt sina kommunala uppdrag, Ola gick hem, Peppe höll koll medan Nicke å jag besökte Systemet.

I morron är det golf igen liksom på lördag. Sen är det uppehåll tills på tisdag då vi ska spela på Sunne GK.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s