Å där gick det åt hel..te.

Ove hade vett att stanna hemma idag så det blev bara jag å Brandy som åkte till Noresund. Skulle stannat hemma jag också om det inte var att jag samtidigt hade ett annat ärende till husvagnen.

Hösten gör sej mer å mer påmind för varje dag. Begrundade detta medan Brandy gjorde sin försenade toalett vid Hugn.

Vi blev till sist 9 spelare på dagens tävling. Vi brukar ju vara ca 20 så intresset verkar ha avtagit.

Spelade med dessa 2 gentlemän. Lars är ynglingen, 1 år yngre än mej å Börje som är modiga 74. Vi varvade ganska lika å hade som målsättning att spela bättre sista 9 hålen. De andra klarade av det men inte jag. Det funkar inte att ha 4-5 slag in från 30 meter.

Nu blev ju resultaten bedrövliga för samtliga men jag var sämst. Trösten är att jag fick ytterligare 1 slag på mitt hcp men inte blev jag gladare för det. Går det inte bättre på fredag ska jag byta sport till Fia utan knuff.

Det fick bli lite forskning i stället nere på Maxi. Denna gång fick vi hjälp av specialforskare Andersson från Lerot. Bullen Googlade när vi inte kom på svaren. Ringde å grattade en mycket gammal man i Sälen, gubben till min kusin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s