Höstens märkligaste tävling.

Vaknade på morronkulan av att det gjorde ont på ett ställe där benen sitter ihop. Det sitter en liten påse där nere med 2 nötter. Det borde det inte göra, ont alltså. Sist det hände var då påssjukan vandrat från halsen å ner 1 meter för 45 år sen.

Det gav med sej till sist så jag somnade om till strax före 8. Ingen gräsklippare hördes? Solen hade vaknat före mej, ingen överdriven värme å imma på fönstren. Sture ringde, ville golfa. Fanns tid 12,40 så jag bokade den.

Sture var lika vimsig som Ove var i tisdags å kom redan vid 11. Eftersom det var så mycket folk på banan fick vi vänta på varje hål. Då det inte var klippt fanns daggen fortfarande kvar vilket Harald Lückner påpekade då han kom in i restaurangen. Synd då vi bara fått beröm hela året.

Uppladdning inför aftonens speciella tävling för speciellt inbjudna av Jocke Fjällström. De har hållit på några år å de inbjudna är mycket förtjusta. Hann plocka rangen, äta å hämta lite sopor innan en lång regnskur hälsade på. Åkte ut å tittade.

Anton Hager laddar med drivern för att slå ynka 165 meter. Halvslag är svårt.

Nu hände att en caddy vann längsta drive på hål 9. Att slå ut med wedge på hål 7 som är ett par-5 hål är inte optimalt liksom driver på korthålet 8. Jocke hade totat till reglerna rejält men humöret var på topp. Räknade till 14 pers men osäker på hur många som spelade. Några hade andra uppgifter.

Kansliet var utlokaliserat till söder om Röda Villan.

 

Vem som använde solkräm är fortfarande inte utrett men flaskan fanns kvar.

En mycket glad Simon Fors med caddy blev vinnare av vandringspriset. Blev lite bekymrade då han kysste priset som alla hade kladdat på men hoppas han är immun mot bakterier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s