Efter regn kom det sol.

Blev vaggad till sömn av det varsamma smattret av regn i natt. Varje gång jag vaknade fanns det kvar liksom på morronkulan. Precis innan jag steg upp slutade det. Måste ha regnat massor men se det hade det inte, ynka 10 mm.

Satt där å sölplade kaffe medan datorn värmde upp. Fan, om 4 månader är det juldagen. Hoppar väl över julottan som vanligt, har inget där att göra. Tar nog sovmorron i stället.

Vi blev bara 13 spelare idag. Blev de avskräckta av nattens regn tro? Ett hål förstörde ronden, det var det sista. Spelade med Marianne å Arild. I år har jag spelat med Marianne många gånger men tidigare var det många år sen vi hamnade i samma boll.

Efter att ha registrerat tävlingen, ändrat hcp, fört över till Order of Merit, mejlat Arvika Nyheter blev det dammsugning av bilen. Det gick smidigare än väntar. Nu är det sanering av Brandy som återstår vilket inte går smidigt.

Följde med ett gäng ut på några hål. För att det skulle gå undan körde vi en 5-boll.

Måste hoppa av efter 5 hål för rangen måste plockas. Ett gäng norrmän käkade i restaurangen, en ny husbil kommer. I morron startar jag 10,40 så jag behöver inte stressa. Ut med Brandy i ännu en fin kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s