Bättre fart idag.

Brandy gjorde en egen nattpromenad efter 01 i natt. Vet inte varför, han kanske gick i sömn? Vi studsade (läs släpade) oss upp vid 7-tiden fast det var tävlingsstart först kl 10. Man hinner med en hel del men koka ägg hann jag inte med, det får bli i morron.

Vi blev bara 12 spelare alltså 4 3-bollar. 2 startade på 1:an, vi andra 2 på 10:an. Spelade med Håkan å Ove. Första 9 hålen blev en besvikelse, bara Ove som höll fanan högt. Medhavda mackor vid varvningen i lä för den kalla vinden. Sen lossnade det rejält, har inte spelat så bra på många år. 13 slag bättre på andra varvet. Vi avslutade på 3 timmar 15 minuter. 1½ timme senare var samtliga inne. Ove vann på sitt hcp, jag 2:a på 3 över.

Tänkte en tupplur men den blev kortvarig då Tisdagsmaffian kom. Denna gång bara Olle K å Hans. Det är ofta nån borta. Rangen full av knattar men då de gick ut kunde jag plocka rangen vilket jag inte behövde igår. Vikten jag klistrade på min putter hade ramlat av, låg nere i bagen. Slipade lite å klistrade den igen så får vi se hur det går denna gång.

Märkligt hur det svänger. I går nästan inget folk, idag fullt. Lite mat innan kvällsturen med Brandy. Efter dagens kalla blåst var det nu angenämt att vara ute när det lugnat ner sej. Har anmält mej till lördagens tävling också.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s