Å där kom regnet.

Det började just då fredagen blev lördag samtidigt som Brandy påminde om att det var liggdax. Det uppstår ett mindre problem när det regnar. ”Badrummet” blir vått på golvet. När man måste upp å pinka mitt i natten går jag inte ut, absolut inte när det regnar, då blir man blåt å kall om fötterna så det dröjer innan man somnar om. Möjligheten är ju att ställa ut Pottipottan i ”köket”.

Vid 04-tiden kom ett åskslag. Brandy har inte tidigare i år reagerat på de få åskslag som varit men nu blev han hispig så det var bara att släppa ut honom i förtältet. Där slocknad han. Dörren fick stå öppen, jag slocknade också underhållen av regnsmattret på taket.

Så småningom upphörde regnet så vi kom ut på en kort pinktur vid 9,30-tiden. Brandy ville fort in igen. Trodde inte det skulle komma en människa idag när det regnat 28 mm men som vanligt hade jag fel. 8 killar från Arvika spelade hikorygolf, 1 man i tidsenliga kläder med knickersbyxor å slips.

Träffade Pekka på restaurangen, han väntade på Mats J, bjöd mej med dem nu när solen lyste å det blåste kuling. Jämnåriga grabbar som  är 17 år yngre än mej. Snällt att de vill släpa med en gammal gubbe.

 

Eftersom det blåste så in i h..ete var det lugnt på rangen så jag hade plockat rangen redan före 18 men det blåste så hårt att traktorn höll på att välta. Regnvattnet låg fortfarande kvar i övningsbunkern.

Nu blev det tid för en ryggsträckare i solstolen som nog inte kommer utanför tältet i år. Å andra sidan spelar det ingen roll vart den står bara det går att sova i den. Lite mat innan kvällsturen med Brandy.

Över till Edvards för lite kvällsprat. Tappar en ölburk på en vass sten, då blir det far på gubben för att rädda det som räddas kan. Gick ganska bra. I morron är banan stängd på fm för det är juniortävling. Sture ringde å undrade om vi kunde spela efteråt. Vädret får avgöra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s