Att vakna tillsammans.

Ägnade gårkvällen till att prova pannlampan för besök hos bröderna Dalbak med damer. En riktigt trevlig kväll som slutade strax före midnatt. Somnade med ett leende, vaknade torr i munnen vid 8.

De klipper min renplockade rangen medan jag häller ner 2 koppar kaffe. Ut med Brandy i den vackra morronen då jag å solen steg upp samtidigt.

En frukost i lugn å ro. Tänkte raka mej då jag hittar Lars-Eric som håller att utöka HIO-tavlan. Hjälper honom med detta innan rakningen blir av.

Nu finns utrymmer för ytterligare 18 HIO. Sen åkte vi ut, jag å Lars-Eric å spelade 9 hål med blandat resultat. Lite lunch innan en tupplur kändes lockande. Då kom Pekka direkt från jobbet å ville spela. Så blev det ytterligare 9 hål.

Ut med Brandy igen men ingen tid för tupplur.b Då Torsdagsbollen spelat ut blev det möjlighet att plocka rangen. Lite mat som inte hör till kostcirkeln innan det var tid att sätta upp kontoret på uteserveringen i väntan på att folk kom med sina scorekort.

Vid 20 kom Viktor m fl in, en ½timme senare kom de sista in. Då var det nästan mörkt. De blev 32 i kväll. Ut med Brandy igen. Tror vi tar kvällen nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s