Tack GOOGLE!

En mycket sval morron hälsade med välkommen upp. Solen var uppe före mej liksom banarbetarna. ändå hade klockan bara just passerat 7. Hade lite mildare än nån som bara haft + 2.

Vänster halvljuslampa hade slocknat, hundmaten var slut liksom filmjölken. Åkte hem å införskaffade dessa föremål + 1 ring falukorv. Stannade i Gryttved på hemvägen å släppte ut Brandy. Öppnade motorhuven för att se om det var svårt att byta lampan. Det var det så jag stängde huven igen.

Väl tillbaka funderade jag på detta med lampbyte när det inte fanns plats för en tandpetare. Måste man plocka ner hela bilen eller? Plötsligt föll polletten ner. Googla! 2 minuter senare hade jag svaret. Bara ta bort grillen, dra upp 2 långa sprintar sen trillade hela lamphuset ut! Ny lampa insatt efter 5 minuter.

Den flygande tidigare Kirunabon Stickan kom, han ville ut å flyga igen men behövde en styrman. Flygvärdinnor hade han inget behov av denna gång. Vi skulle börja på hål 3.

Då fanns 2 personer som ansåg att de inte var klädda för att bli filmade. De hade ingen slips så vi fick vänta en stund tills de hunnit försvinna. Sen sändes drönaren upp i det blå, vi åkte efter. Då blev det komplikationer, det finns för många knappar i cockpit. Kameran hade blivit avstängd när vi kommit halvvägs. Bara att börja om igen från taceoff. Det hanns med 3 hål, går i spänd förväntan över att se resultatet. Piloten är lite grön, inte länge sen han kom ut från simulatorn.

Appropå flygfän så har flugor bättre kvalité än flugsmällor. Så sen den ut efter 1 fluga.

Plockade rangen, tömde sopkorgar. Då började det blåsa så hårt att det var lögn att byta påse men med hjälp av vänster armbåge kom den nya dit. Kristian följde med på Brandys kvällstur. Himlen var grå men mot norr fanns en röd strimma. Bilden blev skit men se den som en illustration.

Nu får vi se var morrondagen har i sitt sköte. Låter lite snuskigt men det heter så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s