Nästan hôl i ett.

Brandy ville utforska reviret 1 timme efter att lördagen blivit söndag. Blev blöt om fötterna eftersom jag tidigare hade trampat i hans vattenskål med påföljd att 2 liter vatten hamnade på golvet/mattan. Sög upp det mesta med en svamp men mattan kommer nog vara våt nån dag till. Han kom in efter 5 minuter.

”Tvingade” mej kvar i sängen till 7,15. Såg inte en kotte, hörda bara brummandet av klipparen då ”Lubben” jobbade. Vädret var heller inget att skryta med, jämngrått. Det repade sej så småningom. Sture ringde, ville golfa. Bokade start till 11.

Vi fick sällskap av trevliga Kerstin M, min tidigare granne som kom ensam. Hon gick av efter 9 hål men då fick vi sällskap av Ulla å Lollo i stället. Efter 2 hål hoppade nästa dam av, skulle träna på rangen i stället för hon träffade inte under bollen. Nu i efterhand undrar jag om vi skrämmer tjejer?

Jag å Sture började slicka oss om munnen när Lollo höll på att göra HIO på hål 14 men 15 cm skilde oss från skumpan. Under tiden vi var ute hade Degerfors kommit igen, 3:je gången i år. Å andra sidan hade 2 husbilar åkt mot ny destination.

Har bytt allergitabletter. Från Loratadin till Cetirizin Apofri. Nästan hopplöst att svälja dem för de är pyttesmå. Undrar om det inte är sömnmedel för jag har blivit förfärligt trött av dom.

Hade en marinerad fläskfilé liggande så jag passade på att få den mumifierad nu när Degerfors grillade. De vräker på vitlökssalt på allt de äter så jag gjorde så också. Dumt för det var starkt som det var. I morron ska vi spela igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s