O-ringen hälsar på.

Efter en natt med dålig sömn tyckte Brandy jag skulle gå upp alldeles för tidigt. Nu blev det vid 7 ändå, maskinerna brummade, solen lyste termometern hade fortfarande semester. Precis då kaffevattnet kokade upp vällde bilar in, folk hoppade ur å ut på rangen. Det var folk överallt.

Målsättningen att röja gräs kom på skam, vädret var för bra. Folk gick ut på starthålen innan jag kommit i kalsongerna. Det blev en sen frukost med för hårt kokta ägg. Måste nog investera i en äggkokare. Trodde äggen var löskokta så då jag tagit upp 2 av dem fick de övriga 5 ligga kvar i vattnet för att vara hårdkokta tills i morron. Nu glömde jag att skruva av plattan helt så de var fortfarande varma 2 timmar senare. Undrar hur färgen är på dom?

Morokulien hade utlokaliserat turistinformationen men jag glömde fråga vad tjejerna heter. Får fråga dem i morron.

Även kommunchefen hittade hit, språkade med församlingen.

Fick ett meddelande från Ulla i Vara att jag skulle hälsa till en glad tjej som hette Susanne Olsson som skulle spela. Vid prisutdelningen lottades det ut vinster på startkorten. Susanne blev uppropad, vann en övernattning å spel. Hon stod 1 meter från mej. Jag hälsade från Ulla. Är det du som är Hilding, sa hon å kramade om mej. Tydligen har jag ett visst rykte.

Vinnarna från Askersund, Norrköping å Uppsala.

En Norsk klubb körde lite egen reklam-

Spelade ett varv med Sture å Pekka. Under tiden hade Tisdagsmaffian kommit men jag hade glömt ställa ut glasen. Ställde ut dem när de återkom så jag blev förlåten. Lite mat innan jag stängde av rangen å renplockade den inför klippningen i morron. Ut till hål 16 med Brandy som vanligt.

De som föredrar ett primitivare boende tältar, närmare bestämt 6 stycken. Nu får vi se vad som händer i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s