Lördagen då det regnade.

Vaknade tidigt av smattret av regn mot husvagnstaket. Hörde Staffan fara ut med greenklipparen men låg kvar till 7. Inte så uppiggande att sitta å glo på regnet men måste ännu en dag ut med skyltar å måttband. Brandy fick följa med på turen.

Gängen från Vita Älgen började komma, hade ingen som helst avundsjuka då regnet fortsatte strila. Packade bilen med Brandy å necessär för att åka hem. Hinner 500 meter innan tävlingsledaren ringer att de beslutat att bara spela hål 10-18. Han undrade om jag kunde flytta grejerna till ”längsta drive” från hål 9 till 18. Visst, då jag återkommer i em. Då fixade han det själv.

Det blev tvagning av äldre gubbe sen jag besökt Hypermat. In på Centret för en korv å lite forskning innan vi skulle återvända till ett regnigt Paradis. Då ringer Christer, han behöver en golfbil i morron men alla var redan uthyrda. Fixade fram Finns bil när jag kom till Noresund, alla glada. Har starttid 12,40 i morron så jag kommer att hämta ut bilen å parkera den här uppe hos mej.

En längre tupplur eftersom det fortsatte regna. Då ringer Inger att Heikki fått stopp på hål 16. 30 sekunder senare ringer Heikki att bilfan startat igen. Fortsätter med det jag gjorde tidigare. Att blunda. Nästa gång jag reser mej upp lyser en sol. Perfekt att plocka rangen. Hämtar traktorn å får in bollarna.  Kjell-Åke, Lubben å Maja jobbar för fullt för de kommer inte ut på banan nästa vecka.

Anser att min uppgift till största del är att få rangen att fungera å se till att gäster trivs så jag tog en öl med Leif Liffon från Göteborg. Ut med Brandy.

Anmäler Degerfors till Tisdagstävlingen då Ljusterös stolthet, herr Moberg kommer å överlämnar en laptop. Var väl fasen om inte nån av de 3 ska funka?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s