Sovmorgon.

Låg å hörde på smattret av regnet på husvagnstaket. Somnade om, vaknade å det fortsatte smattra. Det gjorde det fortfarande då jag gick upp. Då visade klockan 10,40! Va fan, det regnade ju?

Satt naken å glodde ut när den sista husbilen rullade ut för ny destination. Ett kort uppehåll i regnandet gjorde att Brandy hann ut å tömma tarmen, själv fick jag vänta till efter frukosten. Åkte till Melin i Ås å hämtade plaketterna till de 2 HIO jag beställt samtidigt som jag beställde ännu 1 till Stefan Hallin.

Fortsatte hem för att låta Brandy stanna där medan jag var i Nystuga på 30-årskalas. Nyckeln var kvar i husvagnen, reserven ramlade ner å den hittas inte utan ficklampa. Då jag kom  till Nystuga påpekade dottern att jag hade ficklampa på telefonen. Lite sent påtänkt.

Hälsade på Hilma, västsveriges mest kända kattunge. Hon blev inte skarp på bild fast hon låg still.

Eazy älskar Jennifer. Å andra sidan gillar han mej också så ham måste gilla alla människor. Vi blev ett 15-tal personer som grattade Liv medan regnet fortsatte skvala. Tittade in på Centret på hemvägen. Där satt Nicklas, Bullen å Roger å forskade. Nicke hade vunnit mopedrally i Töcksfors i hällregn.

Funderar på om jag skulle åka till Åmot å titta på cruisingen nu då regnet upphört å solen tittade fram. Då stod en kall öl i vägen samtidigt som en ny husbil rullade in. De smällde upp ett partytält på nolltid så det kanske skulle bli nått uppträdande här? Nä, det blev det inte men tydligen ska husbilen härbärgera minst 6 pers i natt.

Den lilla björken står nästan ute i vattnet men har ändå blivit gul. Märkligt. En stund samvaro med Edvards innan sängen kallar. Sture tänker dyka upp i morron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s