Kanske en ljusning i mörkret.

Gårkvällen röd-

Brandy ville ut 01, han ville ut 02, då fick han stanna där men vid 04 låg han i tältet i alla fall. Jag var död till 8,30! Antog att han gjort vad han skulle så nu blev han förpassad in i husvagnen medan jag donade med förgasaren.

Se på farfar, den startade! Publiken applåderade då jag åkte iväg mot hål 13 för att sätta upp en skylt. Före bäcken på hål 12 hade bevattningen startat så jag stannade tills det sprutat klart. Då startar den inte igen. Går upp å Maja följer med åkande på teeklipparen men vi möter Staffan som tar över bogseringen.

Staffan hittar ett begagnat batteri som vi monterar, då går fanskapet igen. Fredde hjälper till att sätta upp en reklamskylt innan en brevlåda ska flyttas. Ska sitta på en höjd av 110 cm. Trodde det var inkastet som gällde men det finns en större lucka under som skulle ha den höjden. Underliga är Herrens vägar för att inte prata om Post Nord.

Gräsröjde under skyltarna på rangen, då stoppar röjaren efter 2:dra skylten, då ger jag upp för klockan närmar sej 13 å jag har ännu inte käkat frukost. Åker en längre tur med Brandy som nog hade tänkt den turen på morronen.

Får plocka rangen redan vid 19-tiden vilket är bra så jag kan koncentrera mej på registreringen av 31 spelare. Då krånglar inmatningsprogrammet. Till sist blir det klart efter mycket om å men. Ut med Brandy igen i den vackra kvällen.

Vad månde bliva i morron?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s