Kanske lär mej en vacker dag?

Brandy käkade överblivna ben i gårkväll. Han brukar inte ha problem med magen men vid 05-tiden i morse ville han ut. Lät tältdörren stå på glänt ifall han behagade komma hem. Sov nog en ½timme innan jag kollade. Då fanns han vid Edvards husvagn å kollade om det fanns fler ben men kom då jag visslade.

Årets 4:de skogssnigel. De är lite sena i år.

Sture ringde, ville golfa. Beställde tid till 11 men han kom tidigare. Han slog mej med 5 slag första 9 men sen spårade det ut. På hål 13 var vi lika sen klantade jag till det på 14 så han var 2 upp. På hål 15 som vi upp Karin å Micke så vi slog följe. När ronden var slut var jag 6 upp till Stures stora förtret. Provade snusa IGEN. Se på fan, jag rökte inte på 1 timme!

Det blev en ryggsträckare då Finn kom. Hans golfbil hade inte varit startad på 1 år, nu fanns ingen power i batteriet. Fixade så det kom på laddning. Plockade rangen innan det blev US Open, då är det dålig linje men sen jag loggade in mej på en annan funkade det bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s