Skördetid.

Ännu en varm dag till ända. 15 grader vid 7-tiden men imma på tältfönstren. Den lilla gräsmatta som finns kvar klipps av personalen men närmast husvagnen var gräset över knöhöjd. M a o skulle det ansas med lämpligt verktyg.

Hittade ett sådant, utan soppa. Blev att blanda nytt. Hann röja häften innan tråden tog slut. Till sist blev det klart i alla fall. Första gången i år jag blev svett. Sen skulle de delar till golfbilen som tagits bort sättas tillbaka. Hittade det mesta å med hjälp av Staffan (problem då man inte har nån känsel i vänsterkardan) blev de ditsatta. Blev några skruvar över, kan vara bra att ha vid senare tillfälle,

35 grader i förtältet, något svalare inne i vagnen gjorde att jag vilade ryggen i något som kunde benämnas som coma light. Blev ingen längre vila utan skugga måste uppsökas. Börjesson kom så jag tog med honom på en tur. Men kommer sättande om inte Brandy som hittade hålet bakom frysen. Men hoppa i sjön ville han inte.

Rangen ska klippas igen så alla bollar ska in. En ensam kille stod där å slog så bara han blev klar tänkte jag börja plocka. Råkade vända mej bort å hux flux fanns det 5 personer där. Bad dem påskynda slåendet så jag blev klar före midnatt. Fixade sej men då kom 3 nya i stället. Påpekade att om en enda boll hamnade där jag redan plockat fick de hämta dem manuellt. Det tog skruv! 2 timmar senare var det klart så jag kunde registrera de 30 som spelat tävling i kväll. Ut med Brandy.

Körsbärsträden ska få småttingar. Det var sen blomning men befruktningen  gick bra i alla fall.

Det blev en seans hos bröderna Dalbak som avslutning av dagen. I morron börjar Lennart klippa vid 05 så då hinner jag nog bli klar för start kl. 9.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s