Börjar i dur slutar i moll.

Det kändes lite kurigt i gårkväll så jag satte på lite värme. Dumt beslut för redan vid 01 måste jag upp å dra ner på graderna. Vid 05 tyckte Brandy att han borde sova i förtältet i stället. Lät dörren stå öppen.

Vid 06 kom Lennart å lastade av grävaren, vid 7 klippte han rangen för det är decimerat manskap. Samtliga utom Maja är lika krassliga som min golfbil. Nu hade den vänligheten att funka medan jag hämtade gräsröjaren mm.

Morgonen var vacker, gräset växer så det knakar men det finns utrustning som tar död på det mesta.

FÖRE

EFTER. Fattas bara att de gör något åt den förstörda gräsmattan. Lennart ansåg att min ingång såg ynklig ut så han åtgärdade det.

Vi får se när det kommer en rejäl regnskur. Ringde Epcon efter frukost. Pratade med en kille som nog tyckte jag var trevlig för han återringde 3 gånger medan jag gräsröjde på rangen. Det fanns 2 saker på golfbilen som kunde orsaka felet. En liten tändsticksaskstor manick eller tändspolen.

Kristian kom å hjälpte till. Han Googlade hur man kunde kringå problem 1. Tag bort en kabel. Då gjorde vi det, provkörde nån km, funkade utmärkt. Då skulle vi prova en längre tur. Då startar inte fanskapet. Då blev det att kasta sej över det som servicekillen klassade som en obduktion innan han föreslog att jag skulle köpa en elbil i stället.

Eftersom min känsel i vänsterhanden är i stort sett obefintlig fick Kristian skruva. Efter lite bök, ungefär som att operera blindtarmen, fick vi fram eländet.

Nån trodde att Sulvikingen hade en sådan så jag drog dit. Inte fan hade de det. Kom hem med en rulle vattenslang i stället, ska användas till att vattna de hundratals nyplanterade blommorna i ”bollarna”. Nu har jag engagerat halva Sverige att leta i gömmorna så får vi se vad som händer i morron.

Brandy har tillbringat mesta delen av dagen i förtältet. Han har studerat då jag farit förbi i olika ärenden. Då jag körde bort papp åt Hasse å stod vid återvinningen satt han plötsligt bredvid mej. Fan, där rök nog sista blixtlåsen. Nä, det såg ut som då jag lämnade honom. Han kan mycket denna jycke men jämfotahopp på 120 cm tror jag inte ens han klarar. Troligen smitit ut bakom kylen. Kan fundera på varför han inte gjort det tidigare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s