Där var det livat, där var det glatt.

Gårdagens rosa kväll var utbytt mot en gråare nyans då dagen bytt datum. Någonting blött måste ha fallit under natten för det fanns fortfarande lite regn kvar på gatan när klockan passerat 7. Brandy intog gräsmattan direkt å vägrade komma in före promenaden. Den var grå, ensam, tyst å märklig. Nånting brukar låta men inget fågelkvitter, ingen hund som skällde.

Sture hade lite att sköta på fm men det hade blivit inhiberat då arbetsledaren var bakis. Då kunde vi spela golf i stället nu då solen anlänt. På Noresund var det ont om parkeringsplatser för ”Ränken runt” hade en station där samtidigt som det var Golfens Dag. ett 60-tal veteranbilar som varvade. Ont om starttider men vi klämde ihop oss med Steinar å Lennart.

Trevliga grabbar men efter 9 hål måste vi avbryta p g a motorkrångel. Lite mekande senare funkade det igen. Blev informerad om att jag missade årets först uttagning till nästa Lets Dance som var i gårkväll. Det hade varit kul men då dansgolvet bestod av gårdsgrus hade foppatofflor varit fel skoval. Synd jag missade detta, ville så gärna suttit i juryn.

Det var solen som saknades i morse för nu var det full fart men bin å andra flygfän som lockades till blommorna.

Gillar inte att det visas hockey när det snart är pingst. Nu gick det ju bra utan mej när jag var ute å fotade lite då å då.

Nu varnas för ännu mer väta i natt så vi får väl se om det blir nån golf i morron.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s