Minitour.

Ännu en kall, blåsig dag. Det blåser från rätt håll men kylan kommer från fel.

Klarade locka med Allan ut på turné, till Noresund. Glömde fota något som sonen ville se då vi eldade i gårkväll. Av gårdagens jättebrasa fanns inte mycket kvar.

Inte en pinne, nästan ingen aska kvar. Det var svinkallt i går, det var lika kallt idag så man kan inte skylla på att det var eldens fel. Nu fattas bara att den som ska ha de upprensade grenarna kommer  hämtar det.

Lennart höll på att räta upp de tidigare sneda teena på hål 2. De har sluttat ut mot älven vilket gjorde att vi slog bollen ner i vattnet. Nu hoppas vi det blir bättre. Om nån undrar varför bollen hamnade i vattnet så är förklaringen att om bollen ligger högre än fötterna går den ofelbart mot vänster.

 Det är också rensat mot det som i en framtid ska bli den nya greenen på hål 1. Nu kan ett backtee göras på 2:an å även en uppställningsplats för bordet. Brandy kollade om det var nått att anmärka på.

Vi körde runt å tittade. Tvivelaktigt om jag kommer ut till husvagnen före midsommar för vägen upp är mjuk som smält choklad liksom ”gräsmattan” där det numera är gegga fast slät.

På Maxi fick vi sällskap av Anita som hoppade in som forskare nu då Gunnar är i Tallin. Vi hade hjälp av Skrot-Kalle, Berit å Billy. De försvann en efter en så jag gick över till en annan grupp, ansvarig för Höjavägen. Vi jämförde standarden under några år tillbaka å enades om att den inte blivit sämre men inte bra. I morron börjar Masters på Augusta så då är det inte säkert jag har tid för forskning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s