Nästan en repris av gårdagen.

Vad natten gällde så satt reprisen klockrent. Vete fan varför det inte går att hitta nån bekväm liggställning. I soffan på em funkar det utmärkt. Hade skickat en förfrågan till bildoktorn i gårkväll om han kände för att sätta på sommarhjulen. Nu ringde han att han ville se mej inom 5 minuter. Det blev 15.

Edvards undrade om vi inte skulle köra 9 hål golf idag också. Visserligen känner jag mej halvdöd men batteriet till golfbilen stod ju på laddning sen i torsdags, borde koppla bort det så det kunde bli en kombo.

 

 

En hel del folk ute idag också. Staffan dressade greener, Lennart drog ut sanden på hål 4 å de donade mad att reparera den förstörda vägen. Efter 6 hål hoppade jag av å monterade batteriet i golfbilen. Den har stått orörd sen oktober men hostade igång direkt. Blev en varmkörningstur till hål.3

Både Hugn å Ränken blir nog isfria under veckan för det flöt stora isflak i Noreälven. Det blev kaffe på uteserveringen efteråt. Kände mej trött då jag kom hem, lyssnade på ”Dagens eko kvart i 5” å somnade.

Vaknade vid 18, hade inte käkat sen frukost så det blev inte tid till nån forskning i kväll. Får senare veta att jag inte missade något. Fin kväll då vi gick promenaden på ömmande ben i Tallmon.

Nu får vi som om det blir nått jobb på Noresund i morron eller om jag ska vabba Brandy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s