Dubbelsittning.

En öm morron som började redan strax efter 05. Vete fan vad det beror på men det värkte lite här lite där. Påminde om då ungarna var små å vi hyrde stuga i Tännäs. Beställde det största stugan, fick den minsta. Svärföräldrarna var också med. Micke som var 1 år låg i spjälsäng som vi fraktade upp i grannens folkabuss.

Svärföräldrarna åkte i egen bil men den stoppade redan vid Värmlandsporten så vi fick göra en ommöblering, allt över till bussen. Det satt 2 stora högtalare upphängda i solskydden å bakluckan brukade trilla ner när man minst väntade det.

Varje gång jag gick in vid förarsätet skallade jag i högtalaren. Vi kom upp å blev visad en stuga i storlek som en utvikt Arvika Nyheter. 2 över/undersängar, madrasser på golvet. Den sista som la sej fick åla in i kortsidan av undersängen.

Redan 2:dra dagen fick jag värk i hela kroppen. Då vi lastade ur fick jag bakluckan i ryggen men det var enda stället jag inte hade ont. Veckan gick, vi skulle åka hem igen. Då det sista var inlastat  släppte värken! Undrar om det är nått liknande nu? Att längtan till husvagnen är orsaken?

Årets 8:de semla blev intagen i sällskap av Engelbrektsson. Förra gången bjöd han, då kostade det 50 spänn. Denna gång var semlorna större å dessutom rea, kostade 30 för oss båda! Medan vi studerade omgivningen, slickande oss om munnarna, noterade vi att det var ovanligt mycket folk för att vara en måndag.

Ringde Allan på kvällen. Hade inte tänkt åka ner en andra gång men nu blev det så ändå. Han tog en semla, jag nöjde mej med bara kaffe. Lite mindre med folk men nu flera bekanta. Släppte Brandy vid Furunäset innan vi kollade om det fanns nån i Simulatorhallen. Det gjorde det. Nytt kodlås var monterat, knappade in en kod men nån dörr gick inte att öppna. Bankade på å Johan öppnade.  Låset var ännu inte inkopplat!

sdr

Johan puttade för par men denna gång smet bollen förbi till höger.

mde

Lars N var den som puttade bäst men blev nervös då han fick publik. Johan klev av efter 9 hål, skulle hem å lägga Viggo. Skulle inte förvåna mej om inte de båda Larsarna fortfarande håller på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s