Gäller att ha rätt kompisar.

Svinkallt – 10 men knät verkar betydligt bättre idag. Dessutom sovmorron till närmare 8. Det blir ingen morronbild för det var mulet liksom det varit hela dagen.

Ringde å lockade ut Allan. Skulle visa honom Simulatorhallen men där fanns inte en kotte. Meningen var att it-gurun skulle få fart på simulatorn idag. Men nu fanns han inte där. Då åker vi till Hypermat i stället. Brandy påtalar att han behöver ut så han blir släppt vid Snurran.

Allan pockar på att få bjuda på lunch. Det blev en torsk som nog inte simmat i saltvatten för vi fick ösa på extra salt.

dav

Bara jag håller benet rakt då jag sitter funkar det faktiskt att gå på det också. Behöver nog inte kapa av det denna gång heller. Fick göra samma då jag var i Oslo. Kom dit i shorts, hade glömt långbyxorna hemma. Fick låna Sven-Arnes finbyxor, minst 1 storlek för små så jag vågade inte sätta mej ens då vi åkte tunnelbana. Risken fanns att något otrevligt skulle hända i baken. Ålade mej ner under bordet på restaurangen medan vi käkade. Såg nog märkligt ut.

Kvällens forskning på Maxi utfördes med Skrot-Kalle å Berit. Nu tog jag den semla Allan föreslog vi skulle ta som efterrätt vid lunchen. Då var jag för mätt men nu smakade det bra.

dav

dav

Vi avhandlade våra barn som är ungefär samma i ålder. Vi bytte ämne då jag ännu en gång hamnade hos Bullen å Charlie. Ämnet var ” Fruntimmer med dålig bilkörning”. Tittar upp till Simulatorhallen på hemvägen. Nu funkade det mesta så Hans å Johan hade provspelar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s