Hade det varit snö kunde man gjort en gubbe.

Om livet är trist i största allmänhet så är vädret desto mer underhållande. Från dubbelsiffriga minus till varmgrader. Velig som en 3-åring eller hormonstinn tonåring. Men det var vackert i morse om än dimmigt.

dav

dav

img_0209

Hämtade hem elektronisk postbox från Skatteverket. De lovade skicka över eventuella överskott före påsk. Så har ju semlorna varit slut på Maxi varje kväll jag varit där. Tänkte som så att det var fanken om jag inte skulle få en så redan vid lunch var jag där. Visst, nu fanns det.

dav

Blev sittande över timmen med Håkan innan Brandy ville till skogen. Lite småplock, funderingar å annat smått å gott innan en burgare med stekt ägg intogs som dagens huvudmål.

sdr

Julbelysningen speglade sej i smältvattnet på gatan nu när det är flera varmgrader. Hämtade ut en slant vid Sparbanken för nu är jag skeptisk till bankomaten på Centret. Måste ju ner till Maxi ännu en gång.

Hälsade på Skrot-Kalle som var på utgång innan jag hamnade hos Berit, Lars å Asbjörn, där gick ännu en timme. Hann med Charlie å Bullen också innan jag kom ut. Det blev inget enskilt ämne i kväll utan allmänt prat om det som varit.

Eftersom semmelsäsongen börjat så åkte mustaschen av i kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s