Allting ordnar sej som vi säger i Värmland.

Blev ju av med 200 spänn då bankomaten på Centret drog slantarna men inte gav mej pengar. Märkte det då jag betalade räkningarna sent i gårkväll. Nu går ju inte jorden under för detta men jag är nyfiken på orsaken. Även Karin hade råkat ut för detta.

Parkerade utan för Sparbanken 2 minuter innan de öppnade. En oerhört snygg, trevlig, kunnig tjej hjälpte mej med mitt dilemma. – Ställ dej här vid sidan om mej så ser du hur du ska göra nästa gång så hon. Kände gubbsjukan träda in så jag kände mej mindre bekväm men vi fixade att rätta till det. Ska ta reda på vad hon heter nästa gång jag besöker banken. Hon är ett ämne till bankdirektör!

20161220_101203_resized-001

Fortsatte till Noresund där färdiga bord skulle bytas mot ofärdiga. Här står 3 snillen å diskuterar om vi ska hit nästa vecka eller inte.

20161220_101158_resized-001

De färdiga borden blev ok även om det såg lite fläckigt ut där det slipats. Under kafferasten bestämdes att vi ger fan i att slipa å skrapar i stället. Efteråt besökte jag krasslig golfkompis. Han hade hål lite här å var på kroppen men så hade han fått ny hjärtklaff å blivit av med en lunglob, allt under 1 vecka. Men han verkade pigg trots allt.

Möter ambulansen då jag passerat Circle K (vilket jävla namn på en bensinstation). En smäll vid Center Nord. Sitter med lite bokföring mm. Går ut för att sätta Brandy på wiren. Då hittar jag en snökäpp i häcken. Vem? Varför? Så mycket kommer det inte att snöa i vinter.img_0134-001

Det blev ännu en timmes folklivsforskning på Centret mej hjälp av Peppe å Ola. Nu hade de stängt av den trilskande bankomaten.

Ove Granat ringde. Han undrade om jag visste vad han gjorde. Provade det vanligaste, drack whisky. Det var fel. Då blev det plan B, kokade grisfötter. Det var rätt men under tiden de skitiga fötterna kokades sippade han på en gin&tonic. Han berättade att han käkat grodlår, gräshoppor mm. Han älskar det jag avskyr: lever, njure, lutfisk å fiskbullar. Han borde bo i Asien.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s