Blev inte som jag tänkt men bra ändå.

Så gick ännu en natt utan att jag måste upp å sätta ut Brandy. Trodde jag skulle få ut den döda tvättmaskinen men den står fortfarande kvar som förvaring av golftidningar å läsglasögon. Hade gjort planer hur det skulle se ut då den var borta. Får gå över på plan B.

Svein ringde att de var på väg hit. Då bjuder han på käk. Eftersom ingen kom å hjälpte mej ut med maskinen kunde jag ladda i lugn å ro.

20161214_123522_resized-001

Satt å väntade, studerade folk, blev fotad av en japan. Det kom en kille med krycka i vänster hand, telefonen i den högra. Om han kände sej fram med kryckan får vara osagt men han höll ögonen på telefonen. Kunde varit en orsak till kryckan att han tidigare sprungit på nån stolpe eller medmänniska å ramlat?

20161214_123515_resized-001

De har fasligt goda mackor här. Flera påstår att jag är stor i käften men nu borde den varit större för det blev problem att klämma in mackan i truten. Trevligt samtal med Lena å Svein. De tänker dra till Spanien i 6 veckor. Nä, jag är inte bitter.

img_0115

Tror ett plan med onykter pilot var ute å reste men strax efter kom ett med nykter förare.

img_0116-002

Åkte till återvinningen, sen Lidl. Fan vad det går åt kaffe. Det blev en liten seans på Maxi i kväll också men måste hem å se Bonde letar kärring ifall det skulle hetta till. Det blev lite ljummet i alla fall. Fortsatte med ett gäng blivande konstnärer. Vet inte senast jag såg två program i sträck om det inte gällt sport.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s