Ok julen nu kan du komma.

Eftersom de lovat vargavinter vilken dag som helst gäller det av vara förberedd. Solen lyste, häcken var avlövad. Bara att hänga upp ljusnätet. Spaningsarbetet med att leta upp det startade. Vet på 1 kvm var det borde finnas men hittade fler ”bra att ha” grejer.

img_0294Den här hade gömt sej under en ljusstake som numera är förpassad till avbytarbänken. Kollade på den riktiga som hängde inne…

img_0293

den såg inte alls kul ut så den blev utbytt. Bara jag fått bort det döda fanns lite levande kvar så den får gå till rehab. Hittade ljusnätet så nu är det upphängt.

img_0292

Av de 100 lamporna lyste åtminstone 70. Man får räkna lite bortfall efter 2 vintrar. Var på vippen att ställa ut ljusstakarna men får väl vänta nån dag. Hittade också skor. Det finns ett antal men de här hade blivit bortsatta en dag de varit ute å pulsat i saltblandat snöslask. De såg ut som rimmade julskinkor.

img_0295

Passade på att putsa golfskorna då jag ändå släpat fram utrustningen. Normalt brukar de hålla tätt 1 år just som garantin gått ut men de här är inne på 3:je året. Där ser man att omvårdnaden inte är så viktig.

img_0296

Folk lägger ut bilder på ihopkrattade lövhögar. Det bekymret har inte jag. Det finns folk anställda till detta jobb så jag kan ägna mej åt ljusnät i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s