Desarmerad.

Vaknade till höstens hittills mörkaste morron. Klockan var före 7, pinknödigheten gjorde sej påmind liksom suget i kaffetarmen. Tanken gick till sonen som skulle ha sin lägenhet i Arvika utrymd före 11. Skulle det gå bra? Medan jag funderade på detta försvann 2 kaffekoppar  medan Brandy höll ögonen på gatan utanför.

Det är fredag, då brukar det spelas golf. Nu var det både blött å kallt, Allan hade hämtat sin utrustning under veckan å Ove fanns i Stockholm så det skulle troligen inte bli nått spel men jag kunde ju hämta hem klubborna i alla fall. Saaben borde motioneras inför morgonkvällens färd till Gardermoen.

Åker ut till Noresund för att hämta bagen å inse att nu är det slut för i år. Där fanns ett antal galningar som tänkte spela! Om hemresan blev 11 eller 14 spelar ju ingen roll så jag hängde på. Vi blev 2 3-bollar. Folk verkar tycka att jag har för bråttom eftersom de satte mej i andra bollen med Lars å Kent.

På tisdag hade jag väldiga problem med öppningshålet, nummer 10. Då spelade vi samma slinga 2 gånger å bägge gångerna hamnade jag ute till vänster på rangen vilket medförde full pott, 9 slag. Nu gjorde jag par, 4 slag. På hål 13 studsade andraslaget ut i slänten men klarade ändå rädda en 6:a.

Hål 15 kvaddade scoren då bollfan hoppade ut i höggräset på vänstersidan vid andraslaget vilket resulterade i en 8:a. Då å där försvann vinstchansen. Lars vann på 26 vilket också Kent hade men med sämre hcp. Själv sköt jag 38.

20161021_132126_resized-001Det blev diskussion om Marianne skulle lyftas upp eller om hon skulle bli knästående. Hon valde själv.

Har frusit så in i hel..te de sista gångerna vi spelat, det blev inget undantag denna gången heller. In med bagen i bilen, hem å ut med Brandy innan det blev en kaffemugg med rödvin å socker i micron. Tinade upp förvånansvärt fort.

Putte ringde sent. Han hade varit på 3-årskalas. Det blev 1 timme 6 minuter innan Skavlan började annars hade vi säkert fortfarande babblat. Skickade en förfrågan till El Rompido om det blir nån ändring på hämtningen i morron natt. Inte fått nått svar än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s