Hur allt kan vända.

Det trasiga blixtlåset gick inte att åtgärda, det blev klassat som skrot. Nån föreslog silvertape men på ett förtält hjälper det inte. Visste att jag tidigare skaffat buntband men var fann de? Hittade dem under sängen, räddningen fanns inom räckhåll. Utan vägg inget tält om vinden skulle komma från öst.

20160527_204311

20160527_204244

Det blev riktigt bra med hjälp an Anita å Aud men nu gäller det att skola om sej för att använda den nya ingången. Då Arild fick sista säcken med rör till förtältet var ett gäng rör ihopvirade med ett skosnöre. Precis vad jag behövde.

20160526_093656

20160526_093707

Det skulle grillas. Splitter ny grill med tillhörigheter. En Flintastek av den större modellen las på, grillgallret välter ner i elden. Efter mycket om å med fick vi det att ligga rakt sen Anita lagt motvikt (2 karrékotletter) på andra sidan.

IMG_0760

IMG_0760-001

IMG_0761

Sen kvällsvickning som smakade ljuvligt. Brandy fick också delta i måltiden. Hämtade mina rostfria bestick men de andra envisades med att använda sina av plast. Kvällen blev fort kall så vi avslutade strax efter 22.

Lördagen började med att förvånad gubbe med vidhängande hund kom ut i ett VARMT (18 grader) förtält uppvärmt av solen som strax försvann. Vi sitter på uteserveringar å ser regnet mot nordväst, Challa å Valfjället. Det har vänligheten att vika av mot Adolfsfors, inte en droppe här.

Sture kommer. Vi slår följe med Lennart O på hål 10 eftersom det är kö på hål 1. Idag skjuter jag 12 slag mindre än igår!! Efter att Sture bjudit på kaffe å macka spelar vi de första 9. Inte fullt så bra varv men ändå under hcp. Närmare 20 grader men kall vind.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s