Slow starter men bättre finish.

Vaknade strax efter 06 av att halva kroppen befann sej mellan täcke å täckpåse. Den är ett arv från en svunnen tid i Österskär, säkert 40 år men nu är dess saga all. Påsen alltså. Rullar in mej i de trasor som finns kvar tills maskinerna börjar brumma efter 07.

2 koppar kaffe senare blir det hundpromenad innan min egen tarmtömning. Ner till jobbet med att restaurera vattendammen.

IMG_6203

Lennart å Fredde hade skarvat avloppsröret å lagt ut gummiduken. Morgonen var dubbelsiffrig men grå.

IMG_6204

Lite frukost men utan ägg. Saknar dem, måste koka ett gäng så jag har några dagar. Vill ha dem rinnande men då jag kokar 7 blir det 5 fasta som jag äter styckvis, 1 varje morron. Men nu brakar det loss vid vattendammen.

IMG_6205Röret ute å fixerat, nu väntar vi på Kjell-Åke med mera stenmjöl.

IMG_6208

Fredde kör ”paddan” för att pressa ihop sanden. Lite problem att det är uppförsbacke. De har redan satt på vattenpåfyllningen. Edvards ska ut å spela så jag hänger på 9 hål. Ett mycket märkligt spel med ett fåtal par, resten helt åt hel…te.

IMG_6209

Mer koll på vattenhindret där vattnet stiger. SMHI har lovat regn i morron (det gjorde de idag också, vi vet hur det blev) så kanske det stiger mer. ”Paddan” ska tillbaka till Arvika så jag åker dit med den. Håller alla fartbegränsningar! Stuvade makaroner från Smedbergs, köttbullar från Lidl innan jag plockar rangen. Nu blir det att knappa in de 32 som spelat Torsdagsbollen. Då blir uret närmare 22.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s