Så får vi se om det blir bättre?

En natt utan sendrag, tack magnesium. Morronen var grå men piggnade till längre fram på dagen. Bespetsade mej på 2 saker. 1 var att tvätta, 2 att gräsröja på rangen. Ettan gick bra, tvåan sämre för alla röjarna var redan ute på jobb.

20160518_092243

Då blev det till att peta upp nerslagna bollar i stället. Blir det inte så mycket regn borde de hålla sej på gräsmattan å inte kika upp som småväxta champinjoner. Så småningom hängde en av gräsröjarna där den skall hänga, då snodde jag den. Röjde runt husvagnen när jag ändå hade uppbådat lite arbetslust.

20160518_094605

Lennart håller på att renovera det misslyckade vattenhindret. Vattnet läckte ut i det gamla avloppet så det var ständig ebb.

20160518_092952

Här ska det vara 1½ meter djupt med en tjusig fontän.

20160518_092942

IMG_6188

Nu ska avloppet tätas, det ska läggas gummiduk, det ska paddas in stenmjöl. Sen hoppas vi på en lagom regnskur som bör komma på natten. Tvätten är hopvikt, gräset röjt, tagit några foton som ska bli fler, bytt kläder, käkat mackor, skrivit detta så nu tar jag rast 5 minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s