I väntan på det regn som inte kom.

Morgonen var lika grå som i går. Skulle tydligen bli regn. Då kan man dammsuga. Blaskorna påstår att det varit den varmaste mars på 127 år eller hur det nu var.

romsom

Sverige har problem med Romson. Vet inte vilken galax hon kommer från men hon borde stannat där. Vi tog en tur på Edamon. De borde sätta upp en toa där för jäklar vad toapapper som låg överallt. Brandy hittade en godtagbar som han använde.

IMG_6131

IMG_6133

Det verkade finns fler bilar på Center Nord än vid det gamla Centret i dag. Kan vara en synvilla. Men korven på Maxi smakade bra som vanligt. Träffade min gamla svåger, jag var den första kända människan han sett under dagen.

Började titta på ishockeyn men efter 2 perioder kurrade magen. Hittade rörmakaroner. Ser ut som snedkapade gamla dräneringsrör fast mindre. Spelar ingen roll hur länge de kokas, de blir ändå ”la dente”. Rörde ihop min numera berömda klet bestående av tärnad falu, purjo, creme frashie, grillkrydda. Ser för jävligt ut men smakar bra. Brandy slickar rent efteråt. Ännu en tur till skogen eftersom regnet uteblev,

IMG_0666

IMG_0664

Tidens tand äter sej igenom fönstren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s