Det där med elen…

verkar vara ett bestående problem. Nu är det ett annat fortskaffningsmedel som tappat farten. Kanske inte så märkligt då farten upphörde i början av oktober förra året då golfbilen blev inlåst i garaget å batteriet hamnade i husvagnen. Hade det på laddning men då krånglade den vanliga bilen så laddaren blev hämtad. Det är ännu inte aktuellt att åka ut på banan men tänkte starta den i alla fall,

Monterade batteriet, bilen hostade igång några sekunder innan den dog. Startade igen med samma resultat, sen var krämen slut. Satte på verkstadens bamseladdare, körde boost, då gick den flera sekunder i alla fall. Nu får batteriet stå på en längre tid så var det väl själva fan om det inte funkar.

IMG_6086

IMG_6085

Det har hänt en del i vinter. Mellan hål 5 å 8 har det avverkats både sly å fullvuxna björkar. Nu håller de på att göra flis av riset.

IMG_6089

IMG_6090

IMG_6091

Blir nog lättare att se om bollfan går över ravinen eller inte. Samma om bollen rullar över 8:ans green. Fru Karlssons plantering i rondellen blommar för fullt.

IMG_6092

IMG_6093

Stens El håller på att dra in nya datakablar från Röda Villan. Då får vi se om det blir bättre anslutning upp till husvagnen. Några dagar med sol,vind men inget vatten så kan nog banan öppnas.

IMG_6095

Vintern försöker också bita sej fast men oddsen att den ska lyckas är minimala.

IMG_6096

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s