Inget pang, ingen raket?

Klarade kvällspromenaden utan problem, inga smällare, såg ingen raket bara ljudet av glada/fulla människor nere vid Centret. Det föll på hela kvällen.

Satt å glodde på Gladiatorerna medan jag klämde ner 2 utomordentliga varma mackor. De var en hit i början a 70-talet för att sen falla i glömska, nu uppståndna igen. Blev så mätt att jag klarade se 100-åringen för 3:je gången å plussade på med en film till från Ryssland. Det var länge sen jag satt stilla så länge.

Påskdagen började som den alltid gjort. Totalt tyst, ingen ute, alla sover utom vi. Hade nog jag också gjort om inte Brandy bråkat. Det gjorde han redan 02 i natt då han skulle ut. Hann somna i soffan innan han ville in.

Måste ju ut å kolla hur orten såg ut efter dansgalan. Såg inga rester efter raketer under promenaden, det har det alltid funnits tidigare under åren. Förvåningen var total då det var kliniskt rent nere vid Centren men lika mycket bilar idag också. Tror det var fifty fifty bilar å husbilar. Likadant vid Center Nord å Handelsparken.

20160327_131541

20160327_131607

Ett lätt regn som gör gott för snösmältningen men fan så trist för mej.

20160327_130908

20160327_130956

Ser just nu Madagaskar 3. Tänker fortsätta med Mästarnas mästare å Snabba cash om jag håller mej vaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s