Rökpauseffekten.

Solen sken från en klarblå himmel då vi skakade av oss ringrosten efter nattens sömn strax före 7. Märker direkt att Brandy hårar mer än mej då vi skakar oss. En lugn promenad utan att träffa en kotten innan den nyttiga frukosten. Då brakar det loss, våren gjorde sitt intåg. Malin hade fått fart på sin lövblås å rensade gräsmattan från grus.

IMG_6034

Kunde det vara s att det även tittat fram lite gräs på Noresund?. Fixade kaffevatten å ringde Allan för att locka med honom. Han svarade på väg mot Göteborg för att gå på teater! Han hade blivit kulturell. Fattas bara att han börjar besöka kyrkan också. Måste in vid återvinningscentralen.

20160323_104947

Den här kassen fanns inkilad mellan glasbehållarna. Måste hamnat fel?

IMG_6035

20160323_113245

Rangen börjar bli snöfri ner till 150 metern.

IMG_6036

IMG_6037

IMG_6038

IMG_6039

Hål 10, 11, 15 ser ju lovande ut men det gör också syrenhäcken. Frågan är vilken som blir först?

IMG_6041

20160323_115214

Den här raringen har anlänt. Vad det är? Jo, nya bunkerkrattan. Den gamla liknade ett grinigt vildsvin. Man måste vara akrobat får att bestiga den, sen ville den inte stå still medan man krattade manuellt utan ville rymma.

20160323_113551

Tror inte jag behöver klippa gräset före helgen. Fortsatte till Valfjället för den sedvanliga rökpausen med Edvards. Det visade sej omöjligt. De hade haft lugnt ändå tills jag kom men då brakade det loss. Om det berodde på att de ville se vem fan jag var eller om de var hungriga är ännu outrett. Det bliv ingen gemensam rökpaus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s