Nån som vill ha en billig hund?

Funderar starkt att operera om Brandy till mops. Om nosen blir 1 dm kortare borde han få sämre luktsinne? Han är mer eller mindre okontaktbar, har dessutom börjat yla.

Har lusläst elräkningen. Tror inte jag gjort det tidigare. 3 månader gav en kostnad på 1089 spänn varav förbrukningen var 244 :-. Resten är diffusa kostnader för  en 25 år gammal kabel, skatter, moms på ditten & datten, alltså 845 kr. Stänger av elen då jag flyttar ut till husvagnen, förra året i april. Ändå har det gått åt 61 kw utom i augusti då det var 0 kr. Undrar om det är nån jäkel här å använder spisen medan jag är borta?

Har varit på en riktigt trevlig blodgivning. Killen som låg till vänster om mej pratade abborrfiske, tjejen som låg till höger pratade Klässbolsdukar. Jag är ju ingen hejare på nån av objekten men med lite improvisation  funkade det riktigt bra. Försökte locka in hon som stack mej i diskussionen men hon ville bara prata hundar, hon hade en egen. Hon uppmuntrade mej med att mina värden pekade på ett fortsatt bra liv, åtminstone veckan ut.

20160217_132929

Vågade inte fråga de andra om de ville vara med på bild men min arm nekade inte. Hälsade på AME på hemvägen för kaffe. Det finns några där som spelar golf. Brandy gick ut 07,15 i morse, låg ute tills vi åkte 10,22, var ute på hemvägen, stannade ute då vi kom hem med sporadiska inhopp på 30 sekunder. Står å knackar på rutan men då jag öppnar går han å lägger sej i snön.

Efter femtioelva gånger kör jag honom till skogen ifall han vill avyttra nånting. Han är borta 10 minuter, sen åker vi till Maxi för lite samvaro. Börjar sittningen vid bordet inre till vänster. Förflyttar mej sen österut för att till sist hamna hos min skolkamrat Berit.

Har inte pratat med henne på år å dag men gick gymnasiekompetensen med hennes dotter, Maria,  i Åmot 1994. Hon var också med. Vi hade en hel del att prata om så folklivsforskningen blev lidande. Då vi kommer hem håller Brandy på att rycka sönder min ryggmuskel för löptiken hade pinka lite utanför hans räckvidd. Han ligger fortfarande ute.

IMG_5911

Kvällsbilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s