Effektivitet.

Brandy måst hört nån i morse för han började bjäffa vid 6-tiden. Vid 7 var det lögn att få ligga kvar, han skulle ut. Han visste nog inte om att det var – 13,4 grader men det brydde han sej föga om. Efter de sedvanliga 2 kopparna kaffe började den skröpliga kroppen fungera.

Ringde Jössetappen å undrade om de inte hade en aning om hur en pensionär fungerar eftersom de ville ha upp mej mitt i natten för blodgivning 8,20? Fick medhåll att det var ganska korkat så hon flyttade mej till onsdag 11,10 i stället. Visserligen något för tidigt men det skulle nog gå. Stod i kö på ICA i Arvika en gång, en onsdag,  då de ringde. Kan vara uppe om 15 minuter svarade jag. Hon ringde tillbaka att det var för tidigt sen förra tappningen, måste komma på fredag. Då var det på vippen att de fått en givare mindre.

Nu hade vi promenerat å käkat frukost före 9 så då kunde det vara läge att sammanstråla med Fundogänget på Maxi vid 10. Det fattade ett par gubbar men Bildoktorn kom så det gick bra ändå.

20160215_104409

20160215_104423-001

Eftersom jag hittade ett välbekant hus på Hemnet i gårkväll måste jag ringa Sälen å berätta. De hade modiga – 23,4 men var lika glada ändå. Passade på att redan i förtid förstöra glädjen med den pension som kommer på fredag genom att betala räkningarna.

IMG_0578

IMG_0580

IMG_0581

IMG_0582

IMG_0584

IMG_0585

Måste ju ut i det vackra vädret men då jag vägrar använda annat än gympadojor får man hålla sej på vägen. Måste in på COOP, då var det dagsmeja vid den snart nerlagda Nordea, det dröp från taket.

IMG_5905

Solen tar kvällen vid 17-tiden. Brandy sitter ute hela dagen med öronen uppe som 2 paraboler. Borde bli bättre bara löptiken blir normal igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s