Dagen som aldrig blev dag.

Tempen hade segat sej över mittlinjen med ett nödrop. Visserligen behagligare temperatur men sikt som om man fått gråstarr.  Allan ringde, han hade äntligen fått sin ordinarie telefon inkopplad. Det har dröjt länge, tror det är straff för något han gjorde då han var telegrafare.

Testaren påstod att bakhjulen var skrot. Tyckte inte jag, det fanns ju gummi kvar men det hjälpte, skaffa nya sa han. Aldrig till en gammal bil så jag ringde Lena på skroten. Conny letade upp 2 halvslitna dojor som jag hämtade idag.

20160125_112834

De 10 minuterna det dröjde att montera däcken kostade mer än vad råvaran kostade.

skanna0196

Låg en lapp i brevlådan. En mycket informativ publikation som slår huvudet på spiken. Nu vet vi precis när nätet funkar. Som SJ, nån gång under månaden ska det fungera men ingen vet när.

semla-001

Fick den här bilden från gårdagens lunchvärd, han trodde jag hade användning för den. Det hade jag men höll på att inte hitta infarten till Centret p g a dimman. Bilden retade upp mej så jag måste ner å fixa en semla.

20160125_173242

Junior, som fortfarande envisas med att inte tömma tarmen under morronpromenaden, måste få ytterligare en chans så jag slipper upp mitt i natten.  Att fota med mobilen i dimma + mörker gör bilden en aning märklig. Skulle egentligen inte sparats men det är lite kuriosa.

20160125_173054

Folk har envisats med att sparka boll fast det varit – 20 å nu när sikten var mycket minimal fortsatte envisheten.

IMG_5830

Har snott bilden av Kerstins sonson som förlovat sej. Eftersom den låg på Facebook tror jag han godkänner det. Grattis Cissi å Nils

nils-001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s