Det blir inte som man tänkt.

Vaknade alldeles för tidigt p g a pinknödighet. Prövade att somna om men misslyckades. Aha, det blir en sån dag! Å det blev det. Kollade i bokföringen vad förra årets klädkonto slutade på? Jo, 467 spänn. SportShopen ska ju lägga ner den gamla butiken, säljer ut til 70 % rabatt. Kanske investera i ett par byxor?

Åkte ner, hittade 1 par byxor som kunde användas både till golf, foxtrot å dop. Japp, de tar vi. Passade samtidigt på att släppa ut Brandy. Hem å provar brallorna. Satt som en smäck men det var något vitt på höger ben. Va fan, redan skitiga? Inte, det var benet som tittade fram genom en reva.

Ner igen å visade upp dem. Letade efter nya, fanns inget kvar i min storlek. – Finns kanske i nån av de andra affärerna, sa tjejen. Du får ett tillgodokvitto. I väg till Center Nord. Letade, hittade inga byxor. Haffade en tjej, visade upp kvittot, hon letade i datorn. – Finns 1 par kvar, då dök nästa tjej upp. Det är byxorna du hade hemma förkunnade hon, dessutom utgick de för 3 år sen. Fan! Men det fanns speciella golfbyxor, drygt dubbelt så dyra.

20160105_125637

Brallor i en klatschig svart färg. Nu skickade de med både bakficka å gylf. Medföljde en manual också. Ungefär som då man hämtat ut medicin på recept å pillar loss lappen som sitter gömd bakom etiketten där de varnar för återverkningar.

20160105_130430

Ungefär som en hudtransplantation. Det fanns en färg för 50 år sen som stoppade vatten men släppte ut fukt ur trä. Låter för bra för att vara sant vilket det också var för 2 år senare var allt ruttet. Byxorna ska ha samma funktion, släppa ut svett, stoppa mot regn, skit å åska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s