Kalabaliken på Centret.

Har blivit röntgad. Inte knät, i käften. Frågade om hon inte kunde ta knät på samma gång men hon åberopade för mycket hårväxt. Det växer inget hår där så jag tror hon fejkade orsaken.  Truten såg ut som den gjort de senaste åren men det tog de ingen hänsyn till då räkningen skulle betalas. Hygienister! Men hon är snygg.

Åkte ner mot Centret. Det hade alla andra också gjort men dottern var i behov av en låda bag-in-box. Röd. Då hade jag redan åkt förbi parkering syd så det blev att fortsätta mot Centrum Nord. Lika illa där.

20151211_115237

20151211_115246

Normalt brukar 2-3 kassor vara öppna på Hypermat, nu var det 8. Själv handlade jag för 96 spänn, alla de övriga kom inte under 2000:-. Tvingade mej in i strömmen från vårt grannland. I rondellen mötte de från Arvikahållet upp men till sist hittade jag en parkering nere i Nolby. Under viadukten in mot Centret.

20151211_120008

Redan halvvägs in började första avspärrningen. Folk från XXL gick runt å bjöd på dricka å karameller.

20151211_120134

Inne såg det ut som då Håkan Hellström spelade på Ullevi. Träffade på några bekanta, de som brukar häcka på Maxikaféet under måndagar. De berättade att avspärrningen började vid viadukten då XXL öppnade. Eftersom dottern ville ha vin gick jag till Systemet.

Inte fullt så trångt men säkert 200 pers inne. Passade på att köpa några pilsner då jag ändå var där. Min vana trogen ställde jag upp 1, stoppade de andra i en kasse men då jag gått genom kassan hade nån norpat den jag skickade in. Bara att hämta en ny på skattebetalarnas konto.

Lika mycket folk då jag ska ut, kön hade inte blivit kortare. Muntrade upp de som stod sist att de bara hade 500 framför sej. Gjorde ett överslag hur många bilar som fanns på alla parkeringar, trottoarer å gräsmattor. Måste vara va 3500.

20151211_122451Men uppdraget slutfört i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s