En man som heter Gösta.

Ingen frost på rutorna i morse. Tack för det. Vi åkte till Noresund för att hänga upp seniorresultaten. Kunde jag gjort när som helst men kunde inte finna på nått vettigare. Kom dit precis i tid då Edvards hade rökpaus. Vi har haft några gemensamma sådana under sommaren. Kände inte för nån golf då banan fortfarande är blöt.

IMG_5392

Åkte upp till Valfjällstoppen för att Brandy skulle få springa en stund samtidigt som jag kunde fota. Det gick inte det heller för de hade någon form av jakt för det fanns bilar hela vägen upp + de 3 som fanns längst upp. Bara att vända. Gamla vägsnutten i Gryttved fick bli surrogat.

IMG_5394

IMG_5396

Kollade de nya husen vid Valfjället. 1 verkar klart.

IMG_5399

Lite mat å lämna Brandy hemma innan jag tänkte våldgästa dottern. Där verkade det öde så jag tänkte åka in till några sommarstugor längre upp för att fota. Åkte in för tidigt å hamnade hos Gösta. Han kände igen mej, jag kände INTE igen honom.

Bytte infart till nästa. Blev tveksam om den var den rätta. Folk gör kalhyggen, allt förändrar sej. Kände igen 1 hus i alla fall sen blev det fel igen. Vägen blev smalare å smalare. Såg det kom en bil från andra hållet så jag hittade en avfart å väntade. Tydligen väntade den andra också för det dröjde innan han kom.

IMG_5403

IMG_5401

Hittade en båt som används som regnmätare.

IMG_5402

IMG_5400

Hamnade på en vändplan så jag kunde åka tillbaka i alla fall. Denna gång åkte jag in hos dottern ändå. Se på farfar, mågen + 2 hundar + 2 katter + ett antal höns fanns hemma. Bosse bjöd på kaffe å förklarade vart jag varit å vart jag skulle svängt av. Hoppas jag minns det till nästa gång. Kostade på en pizza när jag kom hem. För att muntra upp Brandy.

IMG_5404

Inte ens han ville ha pepperoni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s