Å Kristina, guldet blev till vatten.

Har ännu inte klurat ut Brandys matvanor. Eftersom jag bara sett honom käka 1 sork på 4 månader måste det vara nått annat ej lämpligt matval för i natt var han ute 2 gånger igen. Borta 5 minuter, jag vaken en ½timme varje gång.

Nu blev det sovmorron i alla fall. Frukosten klar vid 11-tiden. Enligt vanligtvis välunderrättat håll fick jag veta att detta hör till pensionärens rättigheter. Vilken tur! Hasse ville golfa så vi spelade 9 hål i lugn å ro. Fick besök av trevliga Zandra & Leif. Hon skulle träna. Om man hade hennes träningsvilja!

20150819_184519

Min kusin är krasslig så jag ringde upp hennes dotter. De befann sej på Sahlgrenska i Göteborg. Nu är kusinen en fot fattigare. Just nu inte alltför ledsen då de pumpat upp henne med morfin. Enl. dottern låg hon å fnittrade.

Rangen skulle renplockas inför klippningen i morron. Har rensat 1 hektar, 2½ kvar då 24 änder landar. De betar så fort att då jag var klar var de mej i hasorna.

20150819_201940

20150819_203628

Utsikt från en John Deere traktor. Min dotters mågs favoritmärke.

IMG_5327

 

Å vattnet blev till guld i kväll.

Medan jag fixar kaffe har Brandy inventerat soppåsen. Golvet fullt av äggskal, sönderrivna engångstalltikar mm. Det är första gången så det kan inte vara orsaken till hans krassliga mage.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s