Trodde Brandy var på rymmen men…

det var han inte. Men det var i kväll. Dagen började ju långt tidigare. Redan runt 7-tiden om jag inte minns fel. Dimma, grått å dystert. Läser AN, Aftonbladet, Expressen, NWT, VF, Ystads Allehanda å  Östersundsposten i den ordningen. Ut med Brandy som tömmer tarmen på rätt ställe. Det gör jag också på rätt ställe. Frukost, då ösregnar det.

Regnet slutar, tävling kl. 9. Åker med Olle, börjar på hål 13. Vi blir 20 då Lena hoppar av eftersom det var regnrisk.

20150807_104527

20150807_104508

Med 3 hål kvar öppnar sej himlen igen. Som dränkta råttor kommer vi in, matar in resultaten, prisutdelning. Tvingade till mej en 6:e plats. Sen kom Sture. Vi spelade också 18 hål UTAN REGN! En kall öl, plocka det mesta av rangen innan räkmackor.

20150807_192759Det var då jag plockade rangen som jag trodde Brandy var på rymmen. För andra gången på 1½-år fick han vara med å springa bredvid bollvagnen. Plötsligt var han borta. Fan! Nu har han stuckit över stora vägen till hundarna på andra sidan vägen. Körde upp för att åka å titta efter honom. Då kommer han ner från husvagnen!. Lycka!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s