Sista tävlingsdagen i golfveckan.

Vaknade redan strax efter 05 av ett envetet sendrag. Tårna på vänster fot stod i givakt, gick inte få ner dem så det blev uppgång före 06. Totalt onödigt då jag hade starttid 11,30. Men då hinner man köra lite sopor mm.  Degerfors åker he m. Hinner också med 6 kaffekoppar före start.

20150717_091442Trodde nån skulle vinka med rutig svart/vit flagga då jag anlände till start men det gjorde de inte. Snopet. Här står mina med/mot spelare…

20150717_121357Heikki å Daniel, Vi har olika handicap men det skilde bara några hundra meter då vi inte hade några slag kvar. Sonen, Micke, åkte med å fotade. Han knäppte över 1100 bilder. Ska bli intressant att se hur många han kan använda.

20150717_155940

Gänget satt å väntade på sista hålet. Vi käkade i restaurangen efteråt. En stund för eftertanke innan rangen skulle plockas. Klar vid 21, ut med Brandy, sen hamnar vi hos Leif från Göteborg i husvagnen bredvid. Brandy jagar sork, vi dricker öl.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s