One day off.

Efter gårkvällens rangeplockning hamnade jag hos grannen. En kille från Göteborg som varje år är på genomresa till Mora.

20150714_210531

 

Vi hade en filosofisk stund innan jag måste hem (30 meter) för att lägga upp lite foton. Eftersom jag inte skulle spela på onsdag hade jag sovmorron. Problemet är ju att jobbarna börjar redan strax efter 5 så motorsurret ger ingen morronsömn.

Åker hem för att köpa hundmat, fylla ölförrådet, tvätta mm. Åker ut igen å möter regnat vid Eda Brunn. Ute på Noresund kommer det några droppar men tävlingen är avblåst till 14 för åska. Tävlingen fortsätter igen å jag åker ut å fotar.

IMG_5177

IMG_5178

IMG_5179Då kommer ännu en mindre skur så jag å Arvid avbryter. Då har A-klassen redan haft prisutdelning så jag hann aldrig fota vinnaren  Robert Rudqvist Arvika. Vi får inrikta oss på de andra klasserna. C-klassen blir väl klar efter 19, Sen ska rangen renplockas för klippning vid 05-tiden i morron.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s