En insparad kärring.

Det blev inget bad i går heller. Verkar som att jag måste lägga in en semesterdag för att bli blöt utomhus. Det blev helt enkelt för sent att ”plurra”. Antar det tar extra tid att komma upp då det är så högt vattenstånd å ”uppstigningsstenarna” är snorhala. Måste kanske simma över till Kyrkviken?

Om jag varit ensam här ute kunde jag ställt mej ute i regnet nu på morronen. Det kom 18 mm så det borde funkat. Åkte hem i stället, lastad med skitiga kläder/sängkläder. Såg Allsång på Skansen iklädd morgonrock eftersom alla kläder låg i tvättmaskinen. Sängkläderna hänger hemma, resten med hit igen. Undrar om sängkläderna möglar då de är dubbelvikta?

20150706_134747

20150706_134754

20150706_134806Centerparkeringen såg ut som en större campingplats, 30-40 husbilar/vagnar. Ombyggd Scaniabuss fanns också liksom något som såg ut som en fångtransport eftersom det fanns galler inom fönstren. Den stod å puttrade på tomgång, antagligen för att AC-n skulle funka men det var nog en hästtransport. Såg något liknande i Miami som innehöll 4 celler. Efterhand polisen fyllde upp dem tändes en ”saftblandare” över varje cell. Smart!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s